login Anjeun:

sandi:

Terus asup

Tuliskeun ngaran login Anjeun atawa alamat surélék anjeun teras klik dina panginget Kirim pikeun nampa panginget ku email.


wilujeung sumping tatamu

Eocathartes sp.

Eocathartes Lambrecht, 1935

pesenan:
  Gruiformes
kulawarga:
  Ameghinornithidae

ilmiah:
  Eocathartes

nyalukan:
  Lambrecht, 1935

rujukan:
  

Avibase ID:
  E379C647AED6CA72

link pondok:
  https://avibase.ca/E379C647

Taxonomic Serial Number:

Inggris:
Eocathartes sp.


Otoritas recognizing konsép taksonomi ieu:

Avibase taxonomic concepts (current):
Eocathartes sp. ( Eocathartes)
Avibase taxonomic concepts v. 04 (Aug 2016):
Eocathartes
Avibase taxonomic concepts v. 05 (Jan 2017):
Eocathartes
Avibase taxonomic concepts v. 06 (Feb 2018):
Eocathartes sp. ( Eocathartes)

status taksonomi:

status spésiés: fossil genus (extinct)

sightings Anjeun

Anjeun kudu jadi asup pikeun nempo wincikanana sighting Anjeun. Pikeun ngadaptar ka myAvibase klik di dieu .

taksa patali

Highlight taxa in a checklist (shown in red)

sinonim séjén


Inggris: Eocathartes sp.
ilmiah: Eocathartes

Avibase geus dilongok 288,341,731 kali saprak 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kabijakan privasi