Daftar-pembanding burung - taksonomi - distribusi - peta - pranala

Terjemahan saka kaca iki rampung kanthi nggunakake alat terjemahan otomatis Google. Nyumbangake terjemahan sing luwih apik

Sugeng rawuh Tamu

Mlebu:
Pangguna Sandi:

Nyumbangake terjemahan sing luwih apik.

Akeh basa sing ditawakake ing Avibase wis diterjemahake kanthi becik dening para sukarelawan. Akeh basa liyane wis rampung kanthi nggunakake alat terjemahan otomatis Google. Yen sampeyan pengin nambah kualitas situs web Avibase, sampeyan bisa nindakake kanthi menehi kontribusi terjemahan sing luwih apik kanthi nggunakake alat ing ngisor iki. Kabeh kontribusi bakal direkam kanthi manual sadurunge dikirim ing situs kasebut.

Mangga ketik alamat email sampeyan, yen mesthine sampeyan ngubungi terjemahan babagan (opsional).

Nomer barang 1 - 40 | 41 - 80 | 81 - 120 | 121 - 160 | 161 - 200 | 201 - 240 | 241 - 280 | 281 - 320 | 321 - 360 | 361 - 400 | 401 - 440 | 441 - 480 | 481 - 520 | 521 - 560 | 561 - 600 | 601 - 640 | 641 - 680 | 681 - 720 | 721 - 760 | 761 - 800 | 801 - 840 | Next page

Nomer barang 1 - 40 | 41 - 80 | 81 - 120 | 121 - 160 | 161 - 200 | 201 - 240 | 241 - 280 | 281 - 320 | 321 - 360 | 361 - 400 | 401 - 440 | 441 - 480 | 481 - 520 | 521 - 560 | 561 - 600 | 601 - 640 | 641 - 680 | 681 - 720 | 721 - 760 | 761 - 800 | 801 - 840 | Next page

Item Translate from Translate to

Avibase wis dibukak 277,012,640 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi