Добредојдовте Гостин

Придонесе за подобра превод.

Многу од јазици понудено во Avibase беа широкоградо преведени од страна на волонтери. Многу повеќе јазици се направени со користење на Google автоматизирана алатка за преведување. Ако сакате да се помогне за подобрување на квалитетот на веб Avibase сајт, можете да го направите преку придонес подобар превод со помош на алатката подолу. Сите придонеси ќе бидат разгледани рачно пред да бидат испратени на страницата.

Ве молиме внесете ја вашата e-mail адреса, во случај да ми треба да ве контактира за Вашиот превод (опционално).

Точка број 1 - 40 | 41 - 80 | 81 - 120 | 121 - 160 | 161 - 200 | 201 - 240 | 241 - 280 | 281 - 320 | 321 - 360 | 361 - 400 | 401 - 440 | 441 - 480 | 481 - 520 | 521 - 560 | 561 - 600 | 601 - 640 | 641 - 680 | 681 - 720 | 721 - 760 | 761 - 800 | 801 - 840 | 841 - 880 | Next page

Точка број 1 - 40 | 41 - 80 | 81 - 120 | 121 - 160 | 161 - 200 | 201 - 240 | 241 - 280 | 281 - 320 | 321 - 360 | 361 - 400 | 401 - 440 | 441 - 480 | 481 - 520 | 521 - 560 | 561 - 600 | 601 - 640 | 641 - 680 | 681 - 720 | 721 - 760 | 761 - 800 | 801 - 840 | 841 - 880 | Next page

Avibase е угости 343.958.637 пати од 24 Јуни 2003 г.. © Denis Lepage | Политика за приватност Превод на оваа страница беше завршен со помош на Google автоматизирана алатка за преведување.

Item Превод од Преведете да