Identifikimi yt:

Fjalëkalim:

Qëndro i regjistruar

Shkruani emrin tuaj të identifikimit ose adresën tuaj të postës elektronike dhe klikoni mbi Dërgo kujtesë për të marrë një kujtesë me email.


i mirëpritur mysafir

Jepni kontributin një përkthim më të mirë.

Shumë të gjuhëve të ofruara në Avibase janë përkthyer me zemërgjerësi nga vullnetarët. Gjuhët Shumë më shumë janë bërë duke përdorur mjet Google automatizuar të përkthimit. Nëse ju dëshironi të ndihmuar në përmirësimin e cilësisë së web site Avibase, ju mund ta bëni këtë duke kontribuar me një përkthim të mirë duke përdorur mjet më poshtë. Të gjitha kontributet do të shqyrtohen me dorë para se të postuar në këtë faqe interneti.

Ju lutemi shkruani adresën tuaj e-mail, në rast se kam nevojë të lidhen me ju në lidhje me përkthimin tuaj (me dëshirë).

Numri i artikullit 1 - 40 | 41 - 80 | 81 - 120 | 121 - 160 | 161 - 200 | 201 - 240 | 241 - 280 | 281 - 320 | 321 - 360 | 361 - 400 | 401 - 440 | 441 - 480 | 481 - 520 | 521 - 560 | 561 - 600 | 601 - 640 | 641 - 680 | 681 - 720 | 721 - 760 | 761 - 800 | 801 - 840 | 841 - 880 | Next page

Numri i artikullit 1 - 40 | 41 - 80 | 81 - 120 | 121 - 160 | 161 - 200 | 201 - 240 | 241 - 280 | 281 - 320 | 321 - 360 | 361 - 400 | 401 - 440 | 441 - 480 | 481 - 520 | 521 - 560 | 561 - 600 | 601 - 640 | 641 - 680 | 681 - 720 | 721 - 760 | 761 - 800 | 801 - 840 | 841 - 880 | Next page

Avibase është vizituar 321.905.260 herë që nga 24 qershor 2003. © Denis Lepage | Politika e privatësisë Përkthimi i kësaj faqe është përfunduar me ndihmën e mjet automatizuar Google translation.

Item Perkthe nga Translate në