checklists Manuk - taksonomi - distribusi - peta - Tumbu

The panarjamahan Vérsi kaca ieu réngsé kalayan bantuan ti alat tarjamah Google otomatis. Nyumbangkeun tarjamahan hadé

wilujeung sumping tatamu

Lebet:
sandi:

Nyumbangkeun tarjamahan hadé.

Loba basa ditawarkeun dina Avibase anu generously ditarjamahkeun ku relawan. Loba basa leuwih anu dilakukeun ku ngagunakeun alat tarjamah Google otomatis. Mun hayang mantuan ngaronjatkeun kualitas situs web Avibase, Anjeun tiasa ngalakukeun kitu ku contributing tarjamahan hadé ku ngagunakeun alat handap. Sadaya kontribusi bakal reviewed sacara manual saméméh keur dipasang dina loka.

Mangga lebetkeun alamat surélék anjeun, bisi kuring kudu ngahubungan anjeun ngeunaan tarjamah anjeun (opsional).

jumlah item 1 - 40 | 41 - 80 | 81 - 120 | 121 - 160 | 161 - 200 | 201 - 240 | 241 - 280 | 281 - 320 | 321 - 360 | 361 - 400 | 401 - 440 | 441 - 480 | 481 - 520 | 521 - 560 | 561 - 600 | 601 - 640 | 641 - 680 | 681 - 720 | 721 - 760 | 761 - 800 | 801 - 840 | Next page

jumlah item 1 - 40 | 41 - 80 | 81 - 120 | 121 - 160 | 161 - 200 | 201 - 240 | 241 - 280 | 281 - 320 | 321 - 360 | 361 - 400 | 401 - 440 | 441 - 480 | 481 - 520 | 521 - 560 | 561 - 600 | 601 - 640 | 641 - 680 | 681 - 720 | 721 - 760 | 761 - 800 | 801 - 840 | Next page

Item narjamahkeun tina narjamahkeun kana

Avibase geus dilongok 277,012,703 kali saprak 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kabijakan privasi