Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu
nelusuri spesies utawa wilayah:

Search by family

Jeneng ilmiahStatus
Hongshanornisfossil genus (extinct)
Hongshanornis longicrestafossil species (extinct)
Longicrusavisfossil genus (extinct)
Longicrusavis houifossil species (extinct)
Parahongshanornisfossil genus (extinct)
Parahongshanornis chaoyangensisfossil species (extinct)
Archaeornithurafossil genus (extinct)
Archaeornithura meemannaefossil species (extinct)

Avibase wis dibukak 287,270,246 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi